Prihlasovací formulár
Prihlasovacie meno
Prihlasovacie heslo




Zabudnuté heslo|Zaregistrovať sa
Osobné údajeObjednávkyPorovnanieObľúbenéReklamaciaOdhlásenie
Pri nákupe nad 130 € doprava zadarmo!
0
Späť

Ochrana osobných údajov - GDPR

Informácie o GDPR

 

Kto je správca osobných údajov

  • iShops s.r.o., Čsl. Armády 80/18, 915 01 Nové Mesto nad Váhom, IČO: 52884759, DIČ: 2121192040, IČ DPH: SK2121192040, gigatron.sk@gmail.com, +421 948 997 993

 

Zásady spracovanie osobných údajov

  • a. Osobné údaje spracovávame korektne, zákonným a transparentným spôsobom
  • b. Osobné údaje zhromažďujeme výhradne pre určité, jasné a zákonné účely a nie sú spracovávané spôsobom, ktorý je s týmito účelmi nezlučiteľný
  • c. Rozsah spracovávaných osobných údajov je primeraný, relevantný a obmedzený pre naplnenie stanovených účelov
  • d. Prijali sme všetky rozumné opatrenia, aby sme spracovávali presné a aktualizované osobné údaje
  • e. Osobné údaje uchovávame iba po dobu, ktorá je nevyhnutná pre účely, pre ktoré sú spracovávané
  • f. Osobné údaje spracovávame spôsobom, ktorý zabezpečuje ich náležité zabezpečenia vrátane ich ochrany pomocou vhodných technických a organizačných opatrení pred neoprávneným alebo neoprávnenému spracovaním a pred náhodnou stratou, zničením alebo poškodením.

 

Aké osobné údaje spracovávame

  • Meno a priezvisko
  • Adresa
  • Telefónne číslo
  • Emailová adresa

 

Na akom právnom základe Vaše osobné údaje spracovávame

  • Plnenie zmluvy: predaj tovaru a služieb, fakturácia, vzájomná komunikácia

 

Komu Vaše osobné údaje poskytujeme

  • našim dodávateľom tovaru, logistiky a na účely účtovníctva
  • orgánom štátnej správy

 

Práva dotknutých osôb

     Podľa GDPR sú Vaše práva:

     • Právo subjektu OU byť zabudnutý, byť vymazaný (článok 17 GDPR)

     • Právo subjektu OU byť oboznámený s údajmi, ktoré správca či spracovateľ o subjekte má (článok 15 GDPR)

     • Právo subjektu OU namietať proti spracovaniu jeho osobných údajov (článok 21 GDPR)

     • Právo subjektu OU na obmedzenie spracovanie (článok 18 GDPR)

     • Právo subjektu OU mať možnosť preniesť svoje osobné údaje od správcu k tretiemu subjektu (článok 20 GDPR)

     • Právo subjektu OU žiadať ľudský preskúmanie v prípade automatizovaného rozhodovania (článok 22 GDPR)

     • Právo subjektu OU aktualizovať svoje osobné údaje tak, aby ich neaktuálnej verzie mu nespôsobila ujmu (článok 16 GDPR) 

 

V súlade s článkom 21 ods. 4 GDPR zvlášť informuje, že máte právo namietať automatizované individuálne rozhodovanie a že podľa článku 21 ods. 2 GDPR máte právo kedykoľvek namietať proti spracúvanie osobných údajov na účely priameho marketingu. Zároveň Vás informuje, že v prípade podozrenia, že Vaše osobné údaje sú spracovávané neoprávnene, máte právo podať Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky sťažnosť.